• Méhszáj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Én azzal a problémával fordulok Önhöz,hogy elég gyakran vannak problémáim ott...nem igazán vettem komolyan,azt hittem magamnak megoldom különböző modzserekkel pl intim zuhany.(ez csak kb egy napig oldotta meg)Most már odaáig fajult,hogy akkor is vérzem amikor nem kellene.Elmegyek orvoshoz,de érdekel mire számitsak.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi vérzés témában

        Kedves Kérdező! Mit jelent az, hogy problémái vannak? Ha folyásra gondol és vérzésre,akkor ebben az életkorban a fertőzés a legvalószínűbb.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 05., 20:33; Megválaszolva: 2011. május 07., 16:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: