• Gyermek áldás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! A párommal lassan másfél éve probálkozunk a gyermekáldással de sajnos nem jön össze:(.Rendszertelenül jön meg állandóan mestruációm. Volt olyan is amikor 3hónapig nem volt meg csináltam tesztet el is mentem az orvoshoz ,de sajnos nem voltam terhes felírt nekem egy mestruáció meghozó gyogyszert"NORCOLUT 5MG TABLETTA" ez meghozta a mestruációmat. Nagyon szeretnénk a párommal gyereket minnél hamarabb! Tudna estetleg valamit tanácsolni hogy mivel és hogyan probálkozzunk? Várom a válaszát ízgatóttan hátha tudna segiteni köszönettel:JAMBRIK ANASZTÁZIA

        Dr. Csuth Ágnes válasza a meddőség témában

        Kedves Anasztázia! Javaslom, hogy a probléma okát derítsék ki, mert ennek ismeretében lehet önöknek segíteni. A legközelebbi Nőgyógyászati Klinika meddőségi szakrendelését keressék fel, hormonvizsgálat, ultarhangvizsgálat már első lépésben is szükséges lenne.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 02., 07:18; Megválaszolva: 2011. május 03., 10:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: