• Fertőzések, allergia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 2 hónapja hüvelygyulladásom volt, kezeltettem magam és a tüneteim elmúltak, körülbelül egy hete hasonló tüneteket vettem észre magamon, de most megfigyeltem, hogy csak akkor érzek csípő, égető érzést, ha a barátom elmegy bennem. 6 hónapja szedek fogamzásgátló. Ön mit gondol mi lehet a probléma? A fogamzásgátló, vagy netán spermaallergia? Jövő hétre kaptam csak időpontot a nőgyógyászomhoz, ezért Canesten kombival kezelem magam a párom pedig Canesten krémet használ. Félek, hogy a tünetek elmúlta után ismét jelentkeznek majd idővel ezek a tünetek?Ön szerint mi lenne a ,megoldás? Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm, sokat segít!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyváladék témában

        Kedves Hölgyem! Az aktus alatti fájdalmas érzés felveti hüvelygyulladás lehetőségét, lehet, hogy ez gombás, és a Canesten megoldja, de más ok miatt is kialakulhatott, pl. bakteriális fertőzés vagy protozoon okozta fertőzés miatt, ha Canestenre nem javul, a hüvelyváladék tenyésztése szükséges lesz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 01., 22:10; Megválaszolva: 2011. május 03., 10:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: