• Mit tegyek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt dr ur dr nő kérem legyenek szivesek válaszd adni kérdésemre ojan panaszom van mej rég fentáll petefészeknél mindig ojan fájdalmat érszek mindig hirtelen moszdulatnál érszem mikor alszok és hirtelen meg fordulok erős fájdalmat érzek és meg kell aba a hejzetbe állni hogy kiszűnjőn és mindig viszatérő nemiszervnél égő viszkető érzés előre is kőszőnőm válaszát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a lágyéki fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A petefészek táján jelentkező fájdalom oka lehet akár nőgyógyászati, emésztőszervi és mozgásszervi is. Érdemes lenne nőgyógyászati vizsgálatra elmennie, hogy ultarhangos vizsgálatot végezzenek. Ha kismedencei gyulladása van, antibiotikum adása lesz indokolt. Ha nőgyógyászati ok nem igazolódnba, akkor életmód és étrendi változtatás szükséges, ha erre sem javul, reumatológust keressen fel!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 01., 17:40; Megválaszolva: 2011. május 03., 10:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: