• Nem tudom mit csináljak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Már lassan egy éve van hüvelyfolyásom,de még nem menstruálok és először azt hittem hogy "majd holnap úgy is megjön" és mostanra egyre rosszabul érzem magam, mert sárgás és ragad a folyásom és mostanra olvastam utána ( eddig nem foglalkoztam vele)hogy lehet hogy valami fertőzés? Üdv : egy kétségbe esett 12 éves.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves 12 éves lány! A folyás oka valóban lehet fertőzés, akár úgy is, hogy nem élsz még nemi életet. Egy gyermek nőgyógyászati szakrendelés felkeresését javaslom, meg tudnak úgyis vizsgálni, ha még szűz vagy, emiatt ne aggódj!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 01., 14:23; Megválaszolva: 2011. május 03., 10:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: