• Morfium

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorno! Akerdesem leegyszerusitve annyi lenne,hogy jelenleg morfium kapszulat szedek(Zomorph).Sok mellekhatasa van de azt nem olvastam hogy a menszeszt is befolyaslohatja.Eddig nem volt nogyogyaszati problemam.Mindig 24 naponkent megjott.Most mar 2 hetet kesik.Nagyon aggodok mert elmeletileg terhes nem lehetek mivel a petevezetekeimet elkotottek 2005-ben.Talan a morfium zavart be?Lehetseges ez vagy muszaj elmennem az orvoshoz?Valaszat elore is koszonom.Livia (Morfiumot a gerincservemre,illetve a bal labamba kisugarzo fajdalomra kaptam.Egy eve tart ez az allapot ,nem tudom tokeletesen mozgatni a labam,foleg a labfejemet es labujjaimat.A morfiumot 1 honapja szedem.)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kérdező! A súlyos fájdalom, a stressz is okozhatja, illetve a morphine hasonló ilyen jellegű mellékhatásait is leírta már a szakirodalom, feltétlenül keressen fel nőgyógyászt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 27., 16:13; Megválaszolva: 2011. április 29., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: