• Rákszűrés eredménye

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktorno! rakszuresen voltam melynek az eredmenye a kovetkezo.korokozok: trichomonas.egyeb,nemneoplasticus elvaltozasok:reactiv sejtelvaltozassal jaro gyuladas reparatio metaplasia.papanicolaou dg:p2. azt szeretnem tudni mit jelent ez az eredmeny? az eredmenyre meg ra van irva,hogy kezelesre, es ismetelt rak szuresre van szuksegam. valami komoly betegsegem van? es milyen kezelest kaphatok ennel a betegsegre? az ismetelt rak szures miert kell? valaszat elore is koszonom!

        Dr. Boros Miklós válasza a rákszűrés témában

        Kedves Kérdező!A sejtek gyulladásra utalnak,ezért kell kezelés után megismételni.A gyulladás neheziti a rákszűrés értékelhetőségének biztonságát. korrektségét.,


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. április 26., 13:51; Megválaszolva: 2011. április 27., 17:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: