• Meddőség ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lányomnak 14 évesen volt 3 rekeszes cisztája a laparoszkopo műtét után újratelítődött és hagyományos módon is megműtötték most 29 éves boldog párkapcsolatban él már 6-7 éve de nem lesz terhes.Most pedig ismeretlen okból elájult, ct.je rendben volt a vérnyomása 158/120 volt. Milehet a baj ? hová menjen kivizsgálára ?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a meddőség témában

        Kedves Kérdező! Ha jól gondolom, az előző kérdést is ön írta, ebben már több információ van. Amennyiben most is van ciszta, az lehet oka a problémának, kivizsgálás szükséges. Javasolnék egy belgyógyászati kivizsgálást is, ilyen fiatalon a magas vérnyomás hátterében állhat több kiváltó ok is, a végére kell járni, mérje rendszeresen vérnyomását, vezessen naplót! A nőgyógyászati kivizsgálás legjobb lenne, ha speciális meddőségi szakrendelésen történne, ilyen a legközelebbi egyetemi klinikán biztosan van, ide kérjenek beutalót.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 23., 17:18; Megválaszolva: 2011. április 24., 11:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: