• Korai menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor no/Doktor ur! Sokaig szenvedtem nogyogyaszati gyulladassal.Vegul elmentem egy meganklinikara,ahol nem csak kupot kaptam,hanem szajon at szedendo gyogyszert es kremet is.A kup neve Neo Penotran Forte,a gyogyszer Hemomycyn,ebbol 2 dobozzal kaptam es Daktanol kremet.Most ugy erzem minden rendben van.Viszont ami aggaszt,az az,hogy a menstruaciom minden honapban egy-ket nappal korabban jon meg.Ebben a honapban mindossze 22 napra.A klinikan az orvos teljesen atvizsgalt es allitolag minden rendben,meg verkepet is csinaltak es ezzel sincs semmi gond.Mi lehet akkor a problemam?Komolyan kezdek aggodni.Tisztelettel:egy anyuka.

        Dr. Deli Tamás válasza a menstruáció témában

        Tisztelt Hölgyem! A ciklus 2. felének hormonális működését szabályozó sárgatest elégtelen működése és hormontermelése okozhatja a premenstrualis vérzést. Ennek kezelése a ciklus második felében szedett sárgatesthormon-analóg készítmény (pl. Norcolut, Provera, Utrogestan, Duphaston stb.). Ezzel kapcsolatban keresse fel nőgyógyászát.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. április 22., 21:07; Megválaszolva: 2011. április 24., 13:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: