• Menstruáció kimaradása fogyókúra miatt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy éve nem jött meg a menstruációm. Ennek gondolom a fogyókúra az oka. Azonban már egy fél éve normálisan, de azért még mindig mértékkel étkezem. Már csak gyógyszeres kezeléssel lehet visszahozni a menzeszem? OIvastam valahol olyat, hogy ha a testzsír egy bizonyos százalék alá esik, akkor amiatt kimarad a vérzés. Lehet ez az én esetemben is?

        WEBBeteg szakértő válasza a amenorrhoea témában

        Kedves Kérdező! A drasztikusabb fogyókúra miatt leállhat a peteérés, és kimaradhat a vérzés. Ha a súly rendeződésével nem jön meg és áll be a vérzés, hormonkezeléssel meghozható, beállítható.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. április 22., 00:08; Megválaszolva: 2011. április 23., 13:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: