• Menstruációs gondok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem! A problémám a következő: 2011 02.08.-n volt egy terhesség megszakításom a tisztulás több mint 6 hétig tartott benne foglalva a menstruációt de nem a megszokott formában.jelenleg menstruálnom kellene de csak mutatkozik hol pirosabb hol barnásabb váladékozásban.Hasam nem fáj bár néha néha apró görcsösség mutatkozik.Félek vissza menni az orvoshoz egy esetleges rossz hír miatt.Kérdezném,hogy ez egy utólagos műtéti beavatkozással orvosolható szükséges e vagy rosszabbra számíthatok Köszönettel várom gyors válaszát.

        Dr. Boros Miklós válasza a abortusz témában

        Kedves K,érdező!Nőgyógy.vizsgálat döntheti el,hogy szükséges-e beavatkozás.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. április 21., 12:09; Megválaszolva: 2011. április 23., 11:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: