• Ön szerint ezek a dolgok összefüggnek? Van ezzel probláma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/ Doktor! 20éves hölgy vagyok, a problémám összetett, és nem tudok közük van e ezeknek a dolgoknak egymáshoz. Először is a fő problámám a menszeszem rendszertelensége 3 évnyi fogamzásgátló tabletta abbahagyaása után, 4hónapig nem jött meg utána igen már 2 x volt normális vérzésem csak 43 napra meg 35napra. elkezdtem mérni az ébredési hőmérsékletemet 1,5 hónapja ami az elmúlt 3 hétben 36,1és 36,4között van állandóan. ez kicsit zavar, mert így úgy tűnik nincs normális peteérésem. ezenkívül rettentően fáradékony és álmos is vagyok. A szemem gyakorta véres, és az elmúlt 3 hónapban 6kilót fogytam, pedig sem étrendet sem több mozgást nem vezettem be az életembe. Ön szerint elmenjek nőgyógyászhoz esetleg vérvizsgálatra ahol megnézik a progeszteron ,önsztogén és a pajzsmirigy szintem normális e?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérzészavar témában

        Kedves Hölgyem! Javaslom, hogy vizsgálják ki a vérzészavar okát, alaphormon vizsgálat történjen. A nőgyógyásza fog tudni ebben segíteni. Fontos ezt tisztázni, mert ha a jövőben gyermekvállalásra kerül sor, akkor a biztosan tudott diagnózis megkönnyíti a helyzetet. Jó egészséget!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 17., 23:25; Megválaszolva: 2011. április 19., 09:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: