• Kiszakad a gumi, valamit elkaptam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor úr! Azzal a furcsa helyzettel kerültem szembe, ami még sohasem történt meg velem. Az aktuális partneremmel óvszerrel szeretkezünk,amikor megtörtént a "kis baleset". Kiszakadt a gumiból egy kisebb rész, és valószínű a hüvelyembe került, ezt a kis problémát csak jóval később tettük észre. Azóta viszont altájon valami nem oké... Próbáltam önmagam orvosolni hüvelykúppal, hüvelyöblítővel, de a kellemetlen érzés azóta sem múlt el. Folyásom nincs, inkább csak kellemetlen "van ott valami" ill. ph eltolódás érzése a jellemző. Mivel a nőgyógyászom 1 hét múlva tudott időpontot adni, gondoltam írok. Mi lehet ez? Betokosodhat? Más bajom származhat belőle? lehet a sráctól elkaptam valamit amikor kiszakadt a gumi?

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező! Lehet szó arról, hogy elkapott egy fertőzést, gyulladás alakult ki, és ez okozza az idegen test érzést, de az is lehet, hogy a hüvelyben maradt óvszerdarab, a fizikális nőgyógyászati vizsgálaton ki fog derülni.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. április 12., 12:32; Megválaszolva: 2011. április 12., 17:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: