• Menstruácószavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Nyáron leszek 30 éves két gyermekem van, egy ideje nem menstruálok, pontosabban 2010. októberében volt utoljára magától menstruációm, utána már csak akkor mikor fogamzásgátlót szedtem 3 hónapig. Milligest tablettát szedtem de mivel komoly hangulatingadozásaim voltak /depresszió szerű/ így azt abba hagytam, de így megint nincs vérzésem. tudom hogy a stressz és a lelki gondok okozhatnak ezen a téren is testi tüneteket problémákat, ebből nekem is kijutott az utóbbi időben /válás anyagi gondok autóbaleset, házeladás...stb/. ennek ellenére úgy érzem tenni kell valamit nem akarok mindent a lelki okokra fogni. Kérdésem, Ön szerint mi lehet a problémám, mit kellene tennem? El szeretném mondani még -bár nem tudom van-e összefüggés a problémámmal-komoly evés problémám is van egyfolytában ennék pontosabban falnék, nehéz tűtrőztetni magam, fel is szedtem 5-6 kg.ot amit sehogy sem bírok leadni,mivel nem bírom megállni sokáig hogy ne egyek. Főként az édességet kívánom. A felszedett kilóknál is jobban zavar hogy elvesztetem az életkedvemet az aktivitásomat régen olyan mozgékony eleven nő voltam sokat sportoltam is, mostanában semmihez sincs kedvem és erőm, és emiatt bűntudatom is van már. Kérem segítsen szűkségem van rá! Köszönettel K.J.

        Dr. Herman Tünde válasza a mentruációs zavar témában

        A lelki problémák miatt keressen fel egy pszichológust! Menjen el nőgyógyászati vizsgálatra!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. április 10., 18:31; Megválaszolva: 2011. április 12., 11:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: