• Hüvelyi folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt WebBeteg! Tanácsukat és segítségüket szeretném kérni, ugyanis igen meg vagyok rémülve! 3 héttel ezelőtt felkerestem 1 nőgyógyászati szakrendelést azzal az indokkal, hogy a vizeletem "tetején" fehér, tejes, kb. vörösbab méretű vmi uszkált. Vett kenetet és mondta, hogy majd vegyem át a kórház (ahova beadja a kenetet vizsgálatra!) portáján az eredményt. A menstruációm akkor már 3 napot késett. A dokival azt beszéltük meg, hogy addig is, amíg nem jön meg szedjem Klion D 100 hüvelytablettát naponta egyet. El is kezdtem, a menzeszem időközben megjött (addigra 9 napot késett), majd vártam míg elmúlik és folytattam tovább a tabletta szedését, közben lacticyd nevű készítményt használtam fürdésnél. A vizeletemen levő fehér (feltehetőleg hüvely folyás!) elmúlt, abszolút nem tapasztalom a mai napig sem. Mivel azonban a vizsgálat eredményét 3 hét után sem kaptam meg a kórház portáján, nem tudtam meg, hogy milyen (feltehetőleg gomba) okozza ezt a folyást. A folyás azonban - úgy érzem még meg van, de nem úgy, mint eddig. Most csak a fehérneműn hagy nyomot, ma észrevettem, hogy az ottani folyás pici része szintén nem színtelen, hanem uaz a fehér, mint a mi a vizeletemben volt, csak jóval kevesebb mennyiségben. Viszketni nem igen viszket, ha ülök és feszül a nadrág rajtam, akkor időnként égő érzést érzek, de amúgy nem! Nem tudom, hogy mit csináljak, mert ehhez az orvoshoz nem szívesen megyek vissza, mert igen fura volt a telefonba is, amikor egyszer felhívtam! Nem tudtam eldönteni, hogy részeg volt v. csak aludt! Másik nőgyógyászt keresek, akiben meg tudnék bízni, de addig is az lenne a kérdésem, hogy a gomba jelenléte ezek szerint még mindig fennállhat? Ha még fennáll, lehet, hogy halálos betegségem van és ettől van? Olvastam vhol a neten, hogy pl. daganat is okozhatja, illetve amiatt kialakuló immungyengeség! Válaszukat köszönöm! Üdvözlettel, egy megrémült beteg!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyváladék témában

        Kedves Hölgyem! Semmi oka így megrémülni, a nők zöme átesik ilyen fertőzéseken. A leletet érdemes kikérni, a laborba kellene betelefonálni, ahol a tenyésztést csinálták. A Klion D 100 menjen végig, éspárja használjon Lomexint. Ha a kúrának vége, akkor Gynoflort használjon és aktus után tejsavas öblítést. Írjon majd vissza, hogy mi újság! Jobbulást!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 08., 17:22; Megválaszolva: 2011. április 10., 14:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: