• Kevés vérzés...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Ismét önhöz fordulnék kérdésemmel...Ismételten elmondanám,hogy 20 éves lány vagyok,átlagos testalkatu.Menzeszemmel eddig semmi gondom nem volt....27-28 napra mindig megvolt,5napos idötartamokkal,de Februar 27.ken volt utoljára akkor is kevesebb az átlagosnál....majd március elsö felében barna folyás jelentkezett 3napig.19.kén pedig erös görcseim voltak....Mivel Márciusban nem jött meg idöben,tanácsára orvoshoz fordultam,ahol hüvelyi ultrahangon vettem részt és kiderült hogy cisztám lehetett ami elfakadt...és azzal elküldött az orvosom,hogy ha nem jönne meg Április folyamán ismét menjek el. Mivel völegényem igencsak türelmetlen kisbaba ügyben 3.-4.ujra probálkoztunk...mire5.kén megjött a menzeszem.Szokatlan módon minden nap görcsölök,(holott az eddigiekben csak első nap)élénk piros a menzeszem,és barnás alvadt vérrel társul,valamint leszámitva a Februári menzeszemet kevesellem.Ma reggel pedig arra figyeltem fel,hogy enyhén szurt a jobb petefészkem. Mostmár igencsak nyugtalanit a dolog,ezért kikérném az ön véleményét! Elöre is köszönöm válaszát,tisztelettel RD

        Dr. Herman Tünde válasza a menstruáció témában

        Kedves KérdezŐ! A terhesség és a méhen kívüli terhesség sem zárható ki, reggeli első vizeletből csináljon egy terhességi tesztet, amennyiben negatív nem kell nagyon aggódnia, amennyiben pos. keresse fel nőgyógyászát! Illetve a nőgyógyászati kontroll a menses elmúltával mindenképpen indokolt!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. április 07., 12:00; Megválaszolva: 2011. április 12., 11:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: