• Fehér folyás után most sárga folyásom van

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        pont egy hete,fehér,darabos folyásom volt,ami kellemetlen szagú volt,másnap nőgyógyászat,ahol azt mondták,hüvelygomba.a felírt gyógyszert nem kaptam meg a közeli patikákban,de úgy gondoltam,hát majd elmúlik,nem olyan nagy gond..most már kb.4 napja sárga folyásom van,aminek nincs szaga,vagy alig,de emelett valamikor(gyakran)fehér folyásom van,amiben véres csík van,vagy barnás-véres színezetű folyásom,ami valamikor lilás árnyalatú...nem tudom,mitől lehet,ez érdekelne,meg,hogy mit tehetnék ellene..már nem merek elmenni dokihoz,mert már az utóbbi egy hónapban volt méhgyulladásom,hüvelygyulladásom,hüvelygombám...pedig nem váltogatok partnereket,állandó barátom van,akivel gyakran óvszerrel is védekezünk...de ez a dolog mostmár idegesít..ráadásul a véres folyásról csak rosszat hall az ember...méhnyakrák,jóindulatú daganat,stb.Köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

        Kedves Kérdező! A hüvelyi gyulladás vagy akár a belső nemi szervek gyulladása is okozhatja ezt a véres folyást, feltétlenül menjen vissza orvoshoz, ne szégyellje a problémát, mert ha elmarad a kezelés, súlyos szövődmények léphetnek fel.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. április 05., 15:35; Megválaszolva: 2011. április 06., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: