• Mehsüllyedésem lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő,/Doktor Úr A második kisfiam születése után a külső nemi szerveim nem úgy néznek ki mint terhességem előtt.Úgy kidudorodik minden .A 9-dik hónapban úgy éreztem , hogy belülről a baba súlya miatt nyomódom alulról szét.Sajnos ez az állapot a a szülés után is visszamaradt.A nagyajkak sem záródnak -e miatt össze,és igen érzékeny terület érintkezik a fehérneművel,ami kellemetlenségeket és fájdalmat is okoz.Az hogy tág is maradtam nem tudom ugyan ezzel a dologgal van-e kapcsolatban.Igazság szerint ez a mehsüllyedés,vagy valami más?Hogyan lehetne ezt helyre állítani?A férjem előtt sem érzem igazán jól magam,zavar az amit láthat ő is.Bár Ő azt mondja nem csúnya,de ez nem igaz!!! Kellemetlen ezt még a nőgyógyászomnak is mutogatni és elmondani mi is a problémám,de mégis szeretném ezt helyre állítani.Ebben szeretném a tanácsát kérni. Nagyon köszönöm. B.Bettina

        Dr. Herman Tünde válasza a méhsüllyedés témában

        Mindenképpen nőgyógyászati vizsgálatra van szükség a probléma feltérképezéséhez és megoldásához! Valószínűleg a szülést követően kialakult hüvelyfali süllyedésről van szó, ami egy kisebb műtéttel jól korrigálható.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. április 04., 19:26; Megválaszolva: 2011. április 12., 10:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: