• Mi lehet a baj? Vérfoltot találtam szeretkezés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        17 eves vagyok,majdnem 4 eve van baratom, 14 eves koromban kezdtem el a nemi eletemet,eddig semmi baj nem volt azonban az utolso szeretkezes utan eszrevettem egy kicsi verfoltot a bugyimon es nem tudom mi lehet ennek az oka.Szeretnek valaszt kapni,hogy nagyjabol megnyugodjak

        WEBBeteg szakértő válasza a aktus alatti vérzés témában

        Kedves Kérdező! Az oka lehet gyulladás, de akár orgazmus miatt is leválhatott egy apró nyálkahártya, a méhszájon lévő elváltozások is okozhatnak vérzést aktus során.Egy a lényeg, egy rutin nőgyógyászati vizsgálat szükséges lenne.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. április 04., 15:19; Megválaszolva: 2011. április 05., 11:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: