• PCOS-el állok szemben?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        16 éves korom óta járok nőgyógyászhoz. Az a problémám hogy gyógyszer nélkül nem menstruálok. Volt már ultrahang, hüvelyi vizsgálat és hormon vizsgálat számtalanszor és minden eredményem jó szervileg elvileg teljesen egészséges vagyok, szedtem norcolut+clostybegyt kúrát egyszer megjött a gyógyszertől magátol utána nem több kurát szedtem a Laurina és Dienill fogamzásgátlókból de ugyan az a gyógyszertől megjön utána nem! Már kezdtem beletörődni a helyzetembe mikor hallottam a PCOS-ről ! a menstruáció és a peteérés hiányán kivül más tüneteim is vannak, mint a zsiros pattanásos pör ami ellen hiába harcolok,a vállamon pattanáshoz hasonló gennyes göbök jelentkeznek állandóan és nem múlnak el, ezen kivül anyagcsere zavar jelentkezik mert csak hetente 1 szer maximum 2 szer van székletem, és a melleimen is vastag fekete szörszálak nőnek néhol amik nagyon kellemetlenek számomra körülbelül 1 éve hirtelen látszólag minden ok nélkül 12 kg-t fogytam azóta tartom a 53 kg-os súlyomat de rendszeresen rám tör az édességvágy de eddig a csokiimádatomra fogtam, de ez okot ad a reménykedésre hogy rájövök mi a bajom és lehet lehetőségem a terhességre mert minden vágyam az anyaság! Válaszukat előre is köszönöm és elnézést kérek túl terjengős kérdésemért tisztelettel

        Dr. Fekete István válasza a PCO témában

        Igen, az Ön által felsorolt tünetek hátterében lehet PCO, arra kérem keressen fel egy endokrinológust- vagy nőgyógyászt, aki segít a hátteret pontosan tisztázni.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2011. április 02., 22:56; Megválaszolva: 2011. április 11., 08:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: