• Menstruáció utáni erős hasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megkérdezni, hogy mi okozhatja a bal oldali erős hasi fájdalmat, ami kisugárzik a bal lábamra, és a derekamra? Mindez a havi vérzést követő 1-1,5 napon jelentkezik, és tart kb. 3 napig. Rettenetesen tud fájni, és ha összegörnyedek, akkor még intenzívebben. Voltam nőgyógyásznál, aki azt mondta, hogy lehet endimetriózis, de hüvely ultrahangon nem látott semmit. Viszont a vizsgálat közben is igen érzékeny volt a bal oldalam. Kaptam fogamzásgátlót, Laurinát, hogy majd attól el kell múlnia. Már lassan egy éve szedem, de nem javult a helyzet. Előre is köszönöm a választ!

        Dr. Csősz György válasza a menstruáció témában

        Valószinüleg valamelyik lábbeidegző ideg a menses kapcsán a kismedencei vérbőség kapcsán nyomás alá kerül ezért vannak a panaszai. De ki kell zárni még az endometriosist is. Forduljon olyan szakemberhez aki az endometriosis kezeléséhez is ért. Ez csak centrumban van. Budapesten Pl. az I. Női klinika


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György

        Kérdés: 2011. április 01., 23:24; Megválaszolva: 2011. április 06., 11:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: