• Endometriosis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Tömösváry Zoltán! Köszönöm szíves válaszát! Már elég erős vérzésem lett, és visszamentem a nőgyógyászomhoz, aki nem tudta megállapítani a vérzésem okát, mivel elég jelentős vérzésem volt így megvizsgálni sem tudott! A gyógyszerek szedését abbahagyatta velem...(Norculut, Lindynette) Új gyógyszereket írt fel a vérzésemre ( Rutascorbin, Dicynone, Ergam cseppek) mindet napi 3X2 adagban szedem. Már lassan négy napja csak ezeket veszem be, és magamtól még C-vitamint és Calcimust iszok, a problémám még mindig nem javult, folyamatosan vérzek! Most hogy abbahagytam a fogamzásgátló szedését pár nap múlva meg fog jönni a menstruációs vérzésem is, amellé hogy már három hete vérzek....ez még biztosan lesz legalább egy hét...ha nem múlik el ezután mit javasol mit tegyek? mit lehet tenni a vérzés elállítására az ambullanciákon? Emellett folyamatosan hidegrázásom van, szúr a baloldali petefészkem és ha tehetném állandóan aludnék...ez lehet a vérveszteség mellékhatása? esetleg Vashiányos vagy vérszegény lennék? Előre is köszönöm válaszát! Tímea

        Dr. Herman Tünde válasza a vérzészavar témában

        Ez semmiképpen sem normális, keressen fel nőgyógyászt, hogy segíteni tudjon, ez a hely nem akalmas az ilyen jellegű problémák megoldására.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. április 01., 18:58; Megválaszolva: 2011. április 05., 11:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: