• Mitől lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Doktor úr! Fogamzásgátlót ( Symicia) szedek már 8 hónapja. Az a problémám, hogy már egy hete erősebb, de pecsételős vérzésem, és kisebb görcseim vannak, de nem kellett bevennem fájdalomcsillapítót miatta. A múlt héten 1000 mg-os antibiotikumot, Amoxicillint szedtem 5 napug, napi 2-szer. csináltam egy terhességi tesztet, ami negatív lett. Tanácsát szeretném kérni, mi lehet a gond?

        Dr. Herman Tünde válasza a erős menstruáció témában

        Amennyiben hasmenése vagy hányása volt, vagy bármilyen oknál fogva nem szívódott fel a tabletta megfelelően, az okozhatta az előbb leírt tüneteket. Amennyiben ilyen nem fogdult elő keressen fel nőgyógyászt, kivizsgálás céljából.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. április 01., 11:59; Megválaszolva: 2011. április 01., 15:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: