• Vitaminok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornö!21éves átlagos testalkatu nö vagyok,fogamzásgátlot nem használok!Völegényemmel babát szeretnénk....és kb. egy hete elkezdtem szedni Folsavat és E-vitamint...27.kén megkellett volna jönnie a menzeszemnek,de kimaradt,és ilyen még nem történt!Már négy terhességi tesztet megcsináltam,de negativ....lehetséges,hogy menzeszem a vitaminok miatt maradna ki? Vagy lehet komolyabb betegség a háttérben?.... Várom mielöbbi válaszát.....Tisztelettel RD

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves RD! Nem valószínű, hogy a vitaminok okoznák a vérzés kimaradását, inkább szóba jön a stressz, fogyókúra, fertőzés, stb.Ha egy egész hónap kimarad, forduljon nőgyógyászhoz!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 31., 09:37; Megválaszolva: 2011. április 01., 14:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: