• Barnás folyás + alhasi fájdalom fogamzásgátló szedése mellett

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő, 29 éves vagyok, 11 éve szedek kisebb nagyobb megszakításokkal fogamzásgátlót. Jelenleg a volinát de nem vagyok vele túlságosan megelégedve, régen tri-regollal kezdtem és ha rajtam múlik, maradtam volna annál de a doktorom váltott. Gondolom ezt kedveli... Jelenlegi problémám: külföldön vagyok még két héten keresztül és itt nem szeretnék nőgyógyászhoz menni, mert az orvosok többsége nem beszél angolul, így számomra nehéz lenne elmagyarázni a problémám. Vasárnap volt az utolsó szexuális együttlétem, másnap kicsit véreztem utána, de nem aggódtam, mivel ez néha előfordul, viszont még aznap délután erős barnás folyásom lett, ez három napja tart, alhasi fájdalom és néha jobb oldalon (petefészki) szurkáló érzés társul hozzá. Kicsit néha ráz a hideg de nem vagyok lázas és a vizelési inger is gyakoribb. A fogamzásgátlóból még hátra van 5 darab. Mi okozhatja és mivel lehetne kezelni? Antibiotikum és canesten kombi a rendelkezésemre áll, van gyulladáscsökkentőm és fájdalomcsillapítóm is. Válaszát előre is köszönöm. (+ szeretném még megkérdezni hogy Ön szerint lehetséges e hogy az elmúlt egy évben a +10kg a volinától jöhetett e rám, a nőgyógyászom szerint vízhajtó és nem hízhatok tőle de én nem tudok másra gondolni, nem változott az étkezési szokásom sem a sportolási)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Gyulladás lehetősége felmerül, a gyulladáscsökkentőt szedje, de az antibiotikumnak a típusa is számítana, ezt látatlanban nem tudom megmondani.Akármennyire nem beszélnek angolul az orvosok, akkor is próbálkozzon elmenni egy nőgyógyászati ambulanciára, a panasz lényegét így is megérti az orvos, ha megvizsgálja.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 31., 02:10; Megválaszolva: 2011. március 31., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: