• Vetélés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor.Három és fél hete vetéltem el 4hetes terhesen azóta van barna váladékozás közben volt egy 1 hetes menstruáció 4 napja voltam kontroll vizsgálaton azt mondta az orvos minden rendben van nincs semilyen további teendő aznap volt a menstruációm ut. napja aznap márcsak minimális barna váladékozás volt de mióta megvizsgált több lett a váladék és sötétebb is.Nem kellett volna már elmúlnia ,vagy még mindíg tisztulok?azt hittem beküld gyógykaparásra ilyen hosszas váladékozás után.De azt montdta minden rendben és próbálkozhatunk újra de én nem nyugodtam meg.Előre is köszönöm a válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés témában

        Kedves Vérző!

        Amennyiben minden rendben van és megvizsgálták, akkor szerintem is minden ok. Előfordulhat, hogy egy kis szövet visszamarad, de akkor nem múlik el a vérzés, hanem a műtét után sokáig vérzik az ember. Mivel magának sok idő telt már el a műtét óta szerintem sincs semmi baj, tehát lehet próbálkozni.


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-06-26 22:23:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 07:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: