• Mióma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Miómám van ami 1 hónap alatt 47x48mm-ről 61x47mm-re nőtt, helyenként kollikválódás jeleivel. Mit jelent ez?

        Dr. Deli Tamás válasza a myoma témában

        Tisztelt Hölgyem! Ez egy gyorsan növekvő méhsimaizom-daganat. Az esetek nagy részében a myoma jóindulatú, de a gyors növekedés és a kollikválódás (elfolyósodás a belsejében) mindenképpen szükségessé teszi a rosszindulatúság szövettani kizárását, ami a myoma, vagy - az Ön további családterveitől függően - a méh eltávolítását indokolja. Ezzel kapcsolatban orvosa részletesen fel fogja világosítani.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. március 30., 09:32; Megválaszolva: 2011. április 01., 15:35

        Tudjon meg többet: myoma
      • Kérdések és válaszok a témakörben: