• Mitől késhet a menstruáció?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Olyan problémával fordulnék önhöz , hogy a menstruációm késik pár hónapja konkrétan utoljara december 6.án jött meg. Na most mi a párommal védekezünk mindig óvszerrel.Nem szedek gyógyszert mert nem birja a szervezetem sajnos.Csináltam már 4 terhességi tesztet is az utolsót valamelyik nap és negatív lett mindegyik.Se nem feszül a mellem se nem vagyok rosszul szóval szerintem nem vagyok terhes de akkor nem értem hogy mi lehet a baj lassan 4honapja nem jött meg és keztdek aggódni...sok stressz ért mostanság lehet hogy ez a baj valamint megkaptam a méhnyak rák elleni védoltásokat is mind a hármat.Lehet hogy ezek bezavarták a dolgot nem tudom.Előre is köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező!Valószinüleg petefészek működési zavarról van szó ezért nőgyógyászati vizsgálat szükséges.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. március 29., 14:21; Megválaszolva: 2011. március 31., 10:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: