• Nagyobb a baj, vagy kezelhető?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egyik nap erős alhasi görcsölést éreztem, melyhez pár csepp vérzés is társult. A menzeszemnek csak következő hónap 9-10 körül kellene megjönni. Néhány alkalommal közösülés után is jelentkezett pár vércsepp az utóbbi időben. Ill. a legutóbbi vérzésem 1-2 nappal tovább tartott. Általában 25-26 napa jön meg és 5 napig tart. Ezek a vércseppek ritkán jelentkeznek, nem egyforma időközönként. Mostanság kevés, fehér, túrószerű váladékot is tapasztalok a nemi szervem redős részeibe. Ez sem gyakori, de van olyan időszak amikor jelentkezik. Ezek valamilyen komoly eredetű betegségre utalnak? Leginkább a vércseppek miatt vagyok megijedve.

        Dr. Herman Tünde válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Mindenképpen ki kell deríteni a rendszertelen vérezgetés okát és ellenőrízni kell a méhszájat is, rákszűrésre van szükség. Kivizsgálás céljából keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. március 28., 08:55; Megválaszolva: 2011. március 29., 10:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr! Nőgyógyászati vizsgálat alkalmával, Ureaplasma fertőzést állapítottak meg. Úgy tudom, hogy ez szexuális úton terjed, viszont sem én sem a partnerem nem volt senki mással. Lehetséges, hogy egyéb módon kaptam...
        Tegnap előtt felelőtlenül védekezés nélkül szeretkeztünk barátommal. El is mentünk délután a 72 órás tablettáért, majd miután kiváltottam elmentem mosdóra, és időközben megjött. Ezután este bevettem a tablettát, másnap délutánra...