• Gyulladas...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Allando gyulladasom van nogyogyaszatilag,de amugy evente 2 X is jarok nogyogyaszhoz,.rendben vagyok,es megis allando gyulladasban vagyok,viszketes,(nincs folyasom),havonta elojovo egy par napig tart. A kerdesem az volna hogy lehet-e hogy fogaszatilag vannak proplemaim es az kihat es ez lehet a hatterben????

        WEBBeteg Szakértő válasza a nőgyógyászati gyulladás témában

        Kedves Kérdező! Történt-e a gyulladás miatt tenyésztés? Ha igen, milyen eredménnyel? Nem gondolom, hogy fogászati eredete van a problémának. Amennyiben kórokozó tenyésztéssel nem igazolódott, hüvelyi probiotokumot használjon, ha nem volt tenyésztés, történjen meg, vagy a hüvelyváladékot vizsgálja meg az orvosa.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2011. március 27., 15:26; Megválaszolva: 2011. március 28., 15:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: