• Hüvelykrém használata után?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A kérdése az lenne, hogy vitagyn c hüvelykrémet kell használnom 6 napig. Ezt követően mikor ajánlatos, vagy mikor szabad a partneremmel szexuális együttlétet létesíteni, anélkül, hogy esetleg a krémtől vagy az esetleges fertőzéstől bármi baja legyen? Szóval az enyhe fertőzést gondolom amit megállapítottak a krém helyrehozza. Ez nem is kérdés.. Hanem hogy mennyi idő alatt ürül ki a krém a hüvelyemből? Mikortól szabad a szex? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

        Kedves Kérdező! A kúra utáni napon már élhet nemi életet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 26., 16:26; Megválaszolva: 2011. március 28., 14:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: