• Menstruációs zavarok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorni.Szeretnem edesanyam problemajat elmondani,o most 48 eves elete folyaman 9 evig szedte a fogamzasgatlot,es 9 ev utan az utolso ket evben zavaros kezdett lenni a menstruacioja.7 evig nem volt menstruacioja es most az utobbi idoben sosfurdo kezelest csinalt a labanak es egyik nap borzaszto nagy mellfajassal ismet megjott a menstruacioja.a sosfurdot azert mondom mert aszt mondta egy doki,hogy lehet attol is.Most keszul nogyogyaszhoz.azert mire szamithatunk?koszonom valaszat

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi vérzés témában

        Kedves Kérdező! A menopauza utáni méhvérzések hátterében szervi okokat ki kell zárni, ilyet okozhat gyulladás, rosszindulatú betegség, hormonális ok is, ezért ilyen esetekben nőgyógyászati vizsgálatot és küretet is szoktak csinálni. A pontos szituáció ismeretében lehet a teendőkről nyilatkozni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 26., 09:20; Megválaszolva: 2011. március 28., 13:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: