• Vitagyn c vagy cran complex?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A kérdésem az lenne, hogy nemrég voltam nőgyógyászati rákszűrésen és az eredmény pII lett ami nem is aggaszt, hiszen megfelelő, viszont enyhe fertőzést állapítottak meg ami minden bizonnyal abból adódhat, hogy decemberben felfáztam. Hiszen a doktor úr vitagyn c hüvelykrémet írt fel, ami ugye ilyen húgyúti fertőzések kezelésére, megelőzésére is ajánlott. Viszont én szedek Cran complex kapszulát. A kérdésem igazából az lenne, hogy nem elég, ha a kapszulát szedem? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi fertőzés témában

        Kedves Kérdező! A Cran complex a húgyúti fertőzések megelőzésére hat, de a hüvelyi flórára nem. A Vitagyn C-t is alkalmazza mellé, mert a hüvely savas állapotát ez állítja helyre, nem a Cran. c.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. március 24., 17:59; Megválaszolva: 2011. március 25., 15:18

        Tudjon meg többet: hüvelyi fertőzés
      • Kérdések és válaszok a témakörben: