• Barnás hüvelyi folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Először is meg szeretném köszönni,hogy mindig gyorsan,és kimerítően válaszol,válaszai nagyon hasznosak!Már írtam egyszer,hogy 4 hónapig szedtem Diane35-öt,egy hónapja nem,volt márc.10-én egy kis "baleset",(elszakadt a gumi)és mivel késik a menzeszem,félek,hogy teherbe estem.Még mindig nem jött meg,terhességi teszt negatív,viszont ma barnás,enyhén véres,kisebb mennyiségű,és nagyon sűrű hüvelyi folyásom jelentkezett,ami picit darabos is volt.Ez jelezheti,hogy meg fog jönni a menzeszem,vagy még mindig aggódhatok,hogy nem történt-e valami gikszer,a biztonság kedvéért csináljak még egy tesztet?Mennyi ideig normális,hogy nem jön meg a menstruáció,teherbeesés nélkül?Válaszát előre köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! A barnás folyás gyulladást is jelezhet, javasolt a nőgyógyászati vizsgálat. Friss terhességi teszttel keresse fel nőgyógyászát. A terhességi tesztek egyébként a teherbe esést követően 10-14 nappal válnak pozitívvá.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 21., 10:53; Megválaszolva: 2011. március 22., 09:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: