• Fájdalmas szex

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Lassan 3 éve vagyok a párommal,ebből pedg másféléve fáj a szex.Fogamzásgátlót szedek,és az együttlét után,miután párom ejakulációja megtörtént, égő és fájdalmas érzést érzek,olykor a hüvelyem még be is dagad. És maga a szex is fáj,főleg az elején,pedig a nedvességgel nincs baj. Nőgyógyász eddig semmit betegségre utalót nem mondott,mondjuk ahogy észrevettem nem is nagyon érdekelte.2 hét múlva megyek nőgyógyászhoz,egy újhoz természetesen,de érdekelne az Ön véleménye is.Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fájdalmas aktus témában

        Kedves Hölgyem! Elsősorban felmerülhet gyulladás, ez vizsgálattal könnyen kizárható, másodsorban a hüvely szárazsága, ez síkosítóval ellensúlyozható. Harmadsorban lelki okok miatt a hüvelyi izomzat görcse is lehet az ok, ez esetben pszichológus vagy szexuálpszichológus fog tudni segíteni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 18., 15:00; Megválaszolva: 2011. március 21., 12:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: