• Így lehetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Nem voltam fiúval de terhességre utaló tüneteim vannak: elmaradt menstruáció (de nem rég jött meg először) , gyakori vizelési inger, mell néha érzékeny... Lehetek terhes fiú/férfi nélkül?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező! Nem lehetsz terhes, ha még nem éltél nemi életet. A mensesed még nem állt be, ez okozza a problémát. Kérd meg anyukádat hogy beszélgessetek a teherbe esésről, a menstruációról, a nemi életről.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 17., 19:56; Megválaszolva: 2011. március 18., 10:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó