• Méheltávolítás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ma abrásiót végeztek nálam, eddigi életem során az 5. vagy 6. ilyen beavatkozásban volt részem vérzéses problémák miatt, a legutóbbi 2009.dec.-ben, azóta nagyon ritkán menstruáltam, de most igen erős, darabos vérzésem volt. A műtét után a műtétet végző orvos közölte velem, hogy a méhfalam szörnyen el van vékonyodva, még egy ilyen beavatkozással az életemet teszem kockára, egyetlen megoldás ha további hasonló probléma lép fel: az a méheltávolítás, sőt most is ez lett volna az ideálisabb megoldás. Kérdésem, hogy érdemes-e konzultálnom meghízható orvossal és a méheltávolítást csak akkor elvégezni, ha esetleg újabb komolyabb vérzési problémám támadna, vagy kár azt megvárni, hanem inkább megelőzésképpen elvégezni ? (már persze, ha biztosan szükséges) Köszönettel

        Dr. Deli Tamás válasza a egészségügyi küret témában

        Tisztelt Hölgyem! Természetesen érdemes megbízható orvossal konzultálni - más kérdés, hogy nem tudom, miért nem tartja ilyennek azt az orvost, akinek egyébként megengedte, hogy megoperálja... Feltehetően elég a méheltávolítás, ha ismét probléma lesz (feltéve, hogy a mostani szövettan negatív).


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. március 16., 19:57; Megválaszolva: 2011. március 17., 20:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: