• Nemi szervi probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr/Nő! Miközben a párom ingerelte a csiklómat, az megsérült. Ez alatt azt értem, hogy kidörzsölődött, a bőr/szövet megsérült, 1-2 helyen lejött. Begyulladva, kipirosodva nincs, csak fáj. A szirisz kamillás hintőport szórtam rá, mert az bőrnyugtató és gyulladásgátló hatású. A kérdésem az lenne, hogy kell e valamilyen krémmel kezelni, vagy ez kis idővel magától elmúlik? ha magától meggyógyul, kb. mennyi időbe telik? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Enikő

        Dr. Csősz György válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Canesten krémet javasolok, mert a hámsérülés miatt a normális flórából jelen lévő gombák könnyed elszaporodnak. Kb egy hét 10 nap.


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György

        Kérdés: 2011. március 15., 22:01; Megválaszolva: 2011. március 16., 21:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: