• Mi a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Fekete István! Valóban elfelejtettem a mértékegységet feltüntetni, elnézést kérek érte. FSH 0,7 IU/L, LH kisebb, mint 0,1 IU/L. Evvel a két nemi hormonnal van gond. Elvileg emiatt nem lehet hajhullásom. Voltam endolkrinológusnál, aki elmondta, hogy valószinűleg felszívódási problémáim vanna. Emiatt nem hízom és kiürül a szervezetemből minden. Március 13-án nagyon rosszul lettem, hányingerem lett egész napra és szédültem annyira, hogy azt hittem elájulok. Megíjedtem. Elkezdtem óránként eeni, amire elmúlt e két tünet. Arra gondolok, hogy a vércukrom is alacsony volt a rossz felszívódás miatt. Tisztelettel: Soltész Éva Lívia

        Dr. Fekete István válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Hölgyem, HA valaki diagnosztizál valamit, akkor legyen szíves kezelje is azokat. Járjon utánna a felszívódási zavarnak, ha erre utaló tünetei vannak. Amiket Ön leírt, abból semmi nem utal arra. Ha az ismételt hormonértékei is ilyen alacsonyak, mindenképpen gondolni kell az agyalapi mirigy megbetegedésére is!!!!!


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István

        Kérdés: 2011. március 15., 11:14; Megválaszolva: 2011. március 21., 11:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: