• Hpv vírus okozza-e

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Évekig jártam nőgyógyászhoz mert folyásom volt,de volt olyan hogy együttlét után sötét rózsaszín volt a színe2000-ig.Volt terhességmegszakításom is szeretném megkérdezni hogy a műtét miatt lehetséges-e hogy folyamatosan gyulladásban voltam.Most 2011 p3-as eredményem van és egy kicsit minha megint vérezgetnék.A vírus okozza vagy a régebbi terhességmegszakító műtét?

        Dr. Deli Tamás válasza a hüvelygyulladás témában

        Tisztelt Hölgyem! 1. Nem gondolom, hogy egy egyszeri abortus évekig tartó hüvelygyulladást képes okozni bármilyen módon is. 2. Milyen vírusra gondol? Ha HPV pozitív, igen, az okiozza a cytologiai eltérést. De nem írta, hogy HPV-je van.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. március 13., 19:01; Megválaszolva: 2011. március 17., 17:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: