• Szexuális gondok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 22 éves vagyok. Párommal 2 éve vagyunk együtt, amiből több mint egy évig hüvelygyulladással küszködtem (folyás, égő érzés, fájdalom szex közben,hüvelygomba). HETI rendszerességgel jártam nőgyógyászhoz, mire megtaláltam azt az orvost, aki sikeresen kikezelt. Az utóbbi hónapokban elő-előjönnek a tünetek, de még sikeresen kikezelem őket időben. A legújabb problémám, hogy ha együtt vagyunk a párommal, ő arra panaszkodik, hogy csíp neki (eddig ezt én éreztem inkább, most ő) és nagyon kellemetlen ez számunkra. Ez miért van, ha nekem nincsenek jelentősebb tüneteim? Vagy mégis visszatért a gombám és most ő érzi? Esetleg lehetnek nálam lelki okok? Ilyet is hallottam már, viszont mi nagyon jól megvagyunk, így nem hiszem, hogy tudat alatt elutasítanám, és ez lenne a következménye. Másik kérdésem, habár tablettát szedek, párom nagyon ritkán élvez el bennem, mivel csíp az ondója. Na de őt nem. Ez már akkor is volt, mikor a hüvelygombám volt és neki akkor még nem voltak problémái, tünetei. Ezt már megkérdeztem egy nőgyógyásztól is és képzelje el, nem válaszolt rá semmit. Elképedtem!!! Talán nem illünk össze biológiailag? Ön tudna rá valamit mondani? Nagyon megköszönném. UI: páromat már korábban elküldtem az STD laborba, neki semmit nem állapítottak meg, és volt hogy nekem se mutatott ki semmit se a tenyésztés, mégis voltak tünetek. Annyit még szeretnék hozzátenni, hogy egy más előőt már mindkettőnknek voltak szexuális kapcsolatai, és ilyet, hogy hüvelygyulladás, vagy ondócsípés, még egyikünk se tapasztalt mással, szóval teljesen tanácstalanok vagyunk. Köszönettel: Ritti

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Kedves Ritti!

        Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy még a baktériumai nem olvadtak össze maguknak. Én azt javaslom, hogy vegyen a patikában Floragyn kúpot. Azt kell tenni, hogy szex előtt két órával felhelyezi a kúpot, majd utána szexelnek. Így minden bizonnyal mind a kettőjüknek ugyanazok a bacik fognak kialalkulni, így már nem lesz sem csípős, sem másos a szexuális élet. Én ezt javaslom.


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-06-27 09:58:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 07:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: