• mennyi

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        DR.DELI TAMÁS!!!!!TISZTELT DOKTOR! EGY HONAPJA SZEDEM A CLOSTILBEGYT GYOGYSZERT!MOST VOLTUNK ULTRAHANGON AZT MONTA A DOKI HOGY A JOBBAN VAN EGY JOL MEGNÖVEKEDETT TÜSZÖM!ÉS NEKEM SAJNOS A JOBB PETEVEZETÉKEM EL VAN TELJESEN ZÁRODVA!KÉRDÉSEM AZ LENNE HOGY ÖN SZERINT MENNYI AZ ESÉLY HOGY TEHERBE ESSEK???MERT AKINÉL VOLTAM AZT MONTA HOGY LEHETSÉGES HOGY ÁTVÁNDOROL!!! A MÁSIK KÉRDÉSEM MEG AZ LENNE HA MINDEN RENDBEN VOLNA ÉS NEM LENNE ELZÁRODÁS AKKOR SIKERÜLNE A TERHESSÉG??? VÁLASZÁT NAGYON KÖSZÖM ! TISZTELETTEL: KRISZTI 2011-03-01 08:36 Kedves Kriszti! Valóban lehet, hogy átvándorol. Ha minden rendben van, 1 ciklusban 20%, 1 év alatt 85% a teherbe esés esélye. 2011-03-06 14:45 Üdvözlettel: Dr. Deli Tamás, szülész-nőgyógyász szakorvTISZTELT DELI TAMÁS!!! EZT NEM NAGYON ÉRTEM HOGY ÁTVÁNDOROLHAT!!!!HA EL VAN ZÁRODVA!!! HA ÁT IS VÁNDOROL AKKOR AZ NEM MÉHEN KIVÜLI LESZ???? LEIRNÁ EZT NEKEM RÉSZLETESEN VAGY ÁBRA SEGITSÉGÉVEL!!!!KÖSZÖNÖM!!! MÉG EGY KÉRDÉSEM LENNE HOGY MOST EGY TÜSZŐ VAN LEHETSÉGES AZ IKERTERHESSÉG???VÁLASZÁT KÖSZÖNÖM ! TISZTELETTEL:KRISZTI 2011-03-08 17:39 Kedves Kriszti! Ha nem írja meg az eredeti kérdést, nem nagyon tudom azonosítani, miről is van szó, mivel naponta több tucat kérdést kapok. Ha bemásolja az eredeti kérdést és a válaszomat és újraküldi a mostani kérdését is, örömmel válaszolok, de addig sajnos nem tudok. Rajzolni ebbe a szöveges mezőbe nem tudok, erre azt hiszem, csak személyesen, papírral/ceruzával vállalkoznék. 2011-03-12 13:29 Üdvözlettel: Dr. Deli Tamás, szülész-nőgyógyász szakorvos

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés, méhen kívüli terhesség témában

        Kedves Kriszti! Az átvándorlás nem a petevezetőn keresztül értendő. A petesejt a jobb oldali petefészekből a hasüregen keresztül (a méh és a petevezetők mögött) átvándorol a bal oldali petevezetőhöz, ott történik a megtermékenyítés és a bal petevezetőn keresztül jut be az embrió a méh üregébe. Igen, ilyenkor sajnos nagyobb az esélye a méhen kívüli terhességnek az elhúzódó "vándorlás" miatt. Egy tüszőből is lehet ikerterhesség, az így foganó ikrek lesznek az "egypetéjű" ikertestvérek.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. március 12., 18:27; Megválaszolva: 2011. március 17., 05:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: