• Miért erősebb a vérzésem, amióta elkötötték a petevezetéket?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        38 éves vagyok, három császármetszés után úgy döntöttünk,hogy nem kockáztatunk további terhességet és inkább elköttetem magam. Minden szülés után kb 8 hónap elteltével kezdtem el menstruálni. Most ez nagyon furcsán zajlik, az első nap szinte alig van, a másodikon viszont olyan intenzív, hogy egy-két óránként mindent cserélnem kell. Tampont, betétet. A harmadik nap pedig nagyon hasonlít az elsőre, szinte semmi sincs. És ezzel vége is az egésznek. Kóros ez, vagy szokjak hozzá, hogy ezentúl így lesz? Köszönöm előre is a válaszukat.

        Dr. Deli Tamás válasza a témában

        Tisztelt Hölgyem! Nem kóros, de nem is biztos, hogy örökre így marad.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. március 10., 21:55; Megválaszolva: 2011. március 13., 22:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: