• rózsaszínes-nyákos....folyás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A kérdésem az lenne, hogy a múlt héten csütörtökön voltam nőgyógyásznál éves rákszűrésen. Vasárnap este együtt voltam a párommal, majd hétfőn este rózsaszínes inkább ilyen nyákos nem is folyás igazából, mert inkább nem tudom mihez hasonlítani hirtelen....igazából ilyen ragacsos váladék, de kézzel meg tudtam fogni, tehát kicsit tömörebb,... mint a kihülő zselatin vagy ilyesmi... ez még tegnap is jelentkezett inkább székeléskor, mikor nagyobb volt az erőkifejtés. Ma már csak egy nagyon kis mennyiségben tapasztaltam. (remélem holnap már semennyire sem) Nem tudom, hogy mi lehet ez, összefüggésben áll-e a nőgyógyászati vizsgálattal? Szedek fogamzásgátlót a lindynette 20-at már egy éve, mindig ugyanabban az időben, sosem maradt ki egy szem sem, és még hátra van belőle 4 szem, a megvonásos vérzésig pedig 9 nap. Nincs semmi más panaszom, nem ég, viszket semmi ilyet nem tapasztalok. Remélem nem valami fertőzés...hiszen nem is tudom, hol szedhettem esetleg össze ilyesmit...amit még jobban remélek, hogy nem vagyok terhes ...Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Deli Tamás válasza a hüvelyfolyás témában

        Tisztelt Hölgyem! Amit leír, az a normális méhnyak- (esetleg hüvely-) nyák. Normális dolog, nem kell megijedni tőle.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. március 09., 20:59; Megválaszolva: 2011. március 13., 21:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: