• NIncs peteérésem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/nő! A kérdésem a következő lenne. március 7-én voltam nögyogyászati UH-on, és ez áll a leletemen: Uterus:70x47mm.B.o.ov.:26x33mm.Endometrium 6mm. j.o.ov.:35x21mm, benne a legnagyobb tüsző 6mm Ez a 6mm-es tüsző nagyon pici ugye? A ciklusaim általában 26 naposak, de már volt arra is példa hogy 31 napra jött meg menstruációm. Mikor a vizsgálatot végezték, már kb a ciklusom 22. napján voltam! Ez azt jelenti, hogy nem érik a petém? Mert a doki semmit nem mondott! Hamarosan kisbabát szeretnénk, és nagyon megijedtem! Válaszát elöre is köszönöm: tisztelettel: Bagdán Tímea

        Dr. Csuth Ágnes válasza a peteérés témában

        Kedves Tímea! Ebben az időszakban ön már túl lehetett a peteérésen, a peteérés várható időpontját beszélje meg az orvossal, és azelőtt kicsivel menjen el ultrahangra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 09., 10:33; Megválaszolva: 2011. március 10., 09:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: