• véres váladék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! A problémám 2010. karácsonyáig vezethető vissza. Megfázásra szedtem Fromilid uno-t szilveszterig orvosi utasítás szerint. Január 20-án- (menzesz 6 napot késett, nem szokott. Nem szedek fog.gátlót, óvszert használunk) -iszonyatos alhasi görcsök és égő érzés, folyás. (sztem a gyógyszertől, mert ettől korábbi évben hasmenésem és felfázás érzésem már volt)A nőgyógyász Candidát nevezett meg. 2x 1 tabletta partnernek is + hüvelykrém. Eztán akkora görcseim voltak,már a hátam irányából is, hogy éjjel ügyelet: lumbágó. Arra calcimusc és görcsoldó injekció. A borzalmas tünetek elmúltak. Feberuár 20- án(menzesz megvolt két nap késéssel) ismét enyhe alhasi fájdalom és színtelen, nyúlós, kevés folyás, enyhe égő érzés, érzékenység Másik doki volt. Azt mondta, kevés gomba még van és enyhe hüvelyi és nemi szervi gyulladás. Klion d 100 hüvelytabletta 10 napig esténként. A használat 6-7. napjától tünetmentes voltam szinte. Viszont a tabletta mellett ülőfürdőt is használtam 2x naponta: tejbe pár csepp teafaolaj sok vízhez. A tabletta elfogyott, rögtön utána GynOphilus 2x 1 naponta. Ma kéne berakni az 5. napit. De véres a váladék tegnap óta. Enyhén és híg, mint a víz.(Először menzesznek reméltem, aminek 2 napja kéne megjönnie) Enyhe érzékenység van, de nem a pisi csíp. Nem merek már orvoshoz menni, mert nem éppen kedvesek, megint felírnak valamit és kész. A gynophilus-t nem ő javasolta, a teafát sem. De olvastam róla és a tünetekből gyanakodva kezdtem használni. Nagyon kérem, segítsenek tanácsokkal!!! Ez a 2- 3 hónap maga volt a pokol, nem tudok így másra koncentrálni, dolgozni, magabiztosnak látszani!!! Nincs pénzem magánorvosra, a gyógyszerektől már félek. Ez a váladék pedig megijeszt. Válaszukat köszönöm!!!

        Dr. Deli Tamás válasza a hüvelygomba, alhasi fájdalom témában

        Tisztelt Hölgyem! A leírás alapján lehet, hogy a mensese jött meg. Látatlanban nehéz bármit is mondani, hiszen nem látom, gyulladt-e a hüvely, a méhnyak, vannak-e gombatelepek, van-e kóros jellegű folyás, annak van-e kellemetlen szaga, honnan jön a vérzés stb. Sajnos elkerülhetetlen, hogy ha panasza van, ismét lássa nőgyógyász.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. március 08., 09:19; Megválaszolva: 2011. március 12., 13:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: