• szüzesség elvesztése,utánni problémák...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedve doktor Nő/Úr! tegnap vesztettem el a szüzeségemet,a a menziszem vége felé,eléggé vérezte,kicsit fájt,de nem nagyon tudtam eléggé elengedni magam...vérzésem még másnap is van,lehetséges hogy harmadnap is fog jelentkezni,és alhasi fájdalmam is van,mind amikor megjön a havi vérzésem,de azt is érzem mintha a méhem és a méhnyakam gyulladásban lenne...ez normális?mennyi napig fog ez is tartani(vérzés,fájdalom)?lehetséges h kisebb sérülést szerezhettem az aktus közben?azt mivel tudnám kezelni? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Deli Tamás válasza a szüzesség elvesztése témában

        Kedves Hölgyem! Ha pár nap alatt nem múlnak a panaszok, illetve ha erősödnek (pl. a vérzés) akkor azonnal, keressen fel nőgyógyászt. Pár nap alatt rendeződni kell a tüneteknek.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. március 03., 21:24; Megválaszolva: 2011. március 06., 21:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: