• veR

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor! Vércsoport és ellenanyagszűrés eredmény: vércsop A Rh(D)gyenge vörösvérsejt antigének: C+E-c+c+K- Ellenanyag és direkt coombs negatív. Rh(D) variáns antigén tulajdonsággal rendelkező páciens, RH(D) negatív vörösvérsejt koncentrátummal transzfundálhaó. Ez az eredmény a babára hat valahogyan?(első szülés után kaptam antiDt) Császárom lesz, ekkor magasabb kockázatot jelent valamilyen szempontból? Okozhat a későbbiekben valamilyen problémát? Autoimmun rauynaud fenomen szindromam is van. A gyerekeim örökölhetik? Vállalhatok 3. babát? Ha életem során bármikor esetleg valamilyen műtétre kerülne a sor, akkor ez jelent befolyást, rosszabbodást, vagy ez így marad? Kell még vele foglalkozzam? Köszönettel! 34 hetes kismama

        Dr. Deli Tamás válasza a témában

        Tisztelt Hölgyem! 1. Nem. 2. Nem. 3. Ha kap anti-D-t, nem. 4. Igen. 5. Igen. 6. Nem. Így marad. 7. Nem.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. március 03., 15:48; Megválaszolva: 2011. március 06., 20:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: