• Mestruáció zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        "Jonapot kedves Doktor Nö,Ur..Azt szeretném kérdezni,hogy 2honapja a mestruáciom 2napig van meg,ezen a két napon rendesen és a 3dik napot reggel csak egy kis csepp és ennyi volt..Olyan mintha elvágták volna a mestruáciomat,volt nincs..Maga szerint ez baj??? Mert nekem eddig mindig 4napig volt.2nappal elöbb jött meg mint kellene.Elkell mennem orvoshoz? Ellöre is köszönöm a vállaszát." Köszönöm a vállaszát,elözöre irta hogy vegyek terheségi tesztett.Szerintem nem vagyok az mert gondolom azt már észre vettem volna....csak furcsálom hogy 2napig tart és 3nap nincs...de ezen a két napon megvan rendesen....azt szeretném kérdezni,hogy maga szerint ez lehet hormon zavar??? Most megvárom hogy megjöjjön,multhonapba 18án volt meg...ha e holnapba is olyan lesz akkor elkel mennem orvoshoz???

        Dr. Deli Tamás válasza a témában

        Tisztelt Kérdező! Igen, lehet hormonzavar, és igen, ha nem rendeződik a vérzés, érdemes felkeresni nőgyógyászt.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. március 02., 18:32; Megválaszolva: 2011. március 06., 20:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: