• Rendszertelen menstruáció, barnás folyás....

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő! 23 éves vagyok, 1,5 éve használok Nivaringet, nem is volt vele eddig semmi gondom, de az utóbbi hónapokban rendszertelenül jön meg a menstruációm, egyszer alig van 1-2 csepp, késik 1.2 napot, máskor meg nagyon erős a vérzésem. Ebben a hónapban például elöbb meg is jött még mikor fennt volt a nuvaring, és alig akart elmulni, már feltettem az új hüvelygyűrűt, és még mindíg érzékelek barnás-rózsaszínes folyást. Nem nrmális szerintem ez. A hasam is fáj sokat, néha a derekam is. mire utalhatnak a tünetek? Válaszát előre is köszönöm!!

        Dr. Deli Tamás válasza a barna folyás, nuvaring témában

        Tisztelt Kérdező! Talán a Nuvaring hormontartalma elégtelenné vált, ekkor fogamzásgátlót kell váltani. Az alhasi fájdalom számos betegség jele lehet (ciszta, endometriosis, myoma, cistitis, gyulladás stb.), emiatt keresse fel nőgyógyászát.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. február 28., 09:13; Megválaszolva: 2011. március 06., 14:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: